Ons team

Tandartsenpraktijk van Binsbergen werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

Team_02.jpg

Ons team bestaat uit:

F.J. van Binsbergen, Ico

Tandarts

Ons_team_01.jpg

Inmiddels ruim 35 jaar tandarts en nog steeds gebrand op het leveren van goede zorg. Volledig up to date door frequente nascholing en gebruik van de meest moderne technieken.

M.L. van Binsbergen-Hoebe, Marloes

Tandarts

Ons_team_02.jpg

Afgestudeerd in 2006. Werkt naast onze eigen praktijk ook bij Esdégé-Reigersdaal, waar ze patienten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking behandeld, maar ook op verwijzing kinderen of volwassenen met angst. Sinds enige tijd maakt zij deel uit van het team bijzondere tandheelkunde in het NWZ.


F.D. van Binsbergen, Daan

Tandarts

Ons_team_03.jpg

Afgestudeerd in 2007. Uitgebreide ervaring in (parodontale) chirurgie en implantologie. Enkele jaren maakt hij deel uit van de stichting PAOT Noord-Holland Noord.

Jelte van Dokkum

Jelte is enorm gedreven én bedreven in het vervaardigen van de optimale adhesieve restauratie. Daarnaast heeft hij veel affiniteit met algemene chirurgie en het doen van wortelkanaalbehandelingen. Hij is rustig, vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie.

J. Korver, Judith

Mondhygiënist

Ons_team_08.jpg


A.M.F. Bouw, Marijke

Mondhygiënist

Ons_team_07.jpg


Esther

Preventieassistente

Ons_team_05.jpg


Miranda

Tandartsassistente

Ons_team_04.jpg


Anette

Tandartsassistente

Ons_team_06.jpg


Audrey

Tandartsassistente

Ons_team_09.jpg

Terug naar overzicht
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.